برای تولید زولبیا و بامیه از روغن های مخصوص سرخ كردن استفاده شود.

ندای گیلان: برای تولید زولبیا و بامیه از روغن های مخصوص سرخ كردن استفاده شود.

به نقل از روابط عمومی و ارتباطات بین الملل سازمان ملي استاندارد ايران درآستانه فرارسيدن ماه مبارك رمضان، سازمان ملی استاندارد ایران در اطلاعیه ای به تولیدکنندگان زولبیا و بامیه نسبت به هرگونه تولیدات غیراستاندارد در این محصولات هشدار داد.

تولیدکنندگان موظفند برای توليد اين محصول از روغنهاي خوراكي داراي نشان استاندارد و مخصوص سرخ كردن كه درمقابل حرارت داراي مقاومت بالايي است استفاده كنند،درغیراینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

سازمان ملی استاندارد ایران در این اطلاعیه همچنین ضمن اخطار به تولیدکنندگان غیرمجاز،خواستار استفاده از روغنهای دارای نشان استاندارد برای تولید زولبیا وبامیه شد.

همچنین توصيه مي شود:زولبيا و باميه و محصولات مشابه،پس از توليد در محيط خنك و در ظروف داراي درپوش برای جلوگيري ازآلودگي ثانويه (حشرات،گردوخاك و ..) نگهداري شود.

برای اطمينان از علامت استاندارد انواع روغنها،شماره 10رقمي ذيل علامت استاندارد درج شده بر روی محصول را به سامانه 10001517 پيامك کنند.