جمشید رسایی با اشاره به قدمت شهرداری در شهر رشت ابراز داشت: شهرداری رشت از سال ۱۲۸۶ تشکیل شده است و در طی ۱۱۱ سال ۶۹ شهردار به طور متوسط هر کدام۱۹ ماه در این سمت حاضر بودند.

به گزارش ندای گیلان،  نامزد تصدی شهردار رشت بیان کرد: در شهر رشت پیش از انقلاب در ۷۱ سال ۴۰ شهردار داشتیم و بعد از انقلاب ۲۹ شهردار در چهل سال تصدی این سمت را داشتند. شهر رشت دارای هفتصد هزار جمعیت ساکن و ثابت است و با توجه به موقعیت گردشگری رشت و تقریبا افزایش دو برابری این جمعیت در برخی از ماهها و توجه به وضعیت سیل مهاجرت به رشت باید برای آن برنامه ریزی شود.

رسایی با بیان این مطلب که حدود ۴۰۰۰ نفر پرسنل در شهرداری وجود دارد، افزود: باید با برنامه ریزی، تهدید نیروی انسانی مازاد را تبدیل به یک فرصت کرد.
وی ساماندهی پسماند، آلودگی منابع آبی شهر، کیفیت آسفالت شهری، مدیریت منابع و مصارف و درآمدهای ناپایدار شهرداری معضلاتی دانست که امروز شهرداری با آن درگیر است و باید در اسرع وقت اصلاح شود.
رسایی، ایجاد شفافیت در نظام مدیریت و تصمیم گیری با اطلاع رسانی و آگاهی بیشتر شهروندان و ایجاد ساز و کاری جهت تقلیل دعاوی شهرداری را جزو اولویت های خود در شهرداری دانست و ادامه داد:
در حوزه نیروی انسانی تقویت کارهای آموزشی و فرهنگی برای پرسنل و شهروندان با بکارگیری ظرفیت انجیوها جزو اهداف مد نظر این جانب میباشد.
جمشید رسایی تقویت جایگاه شهرداری در مناسبات شهری از طریق ایجاد ارتباط مناسب با سایر دستگاههای اجرایی و ارتقا مناسبات با استانداری با بکارگیری ظرفیت خوب نمایندگان شهر رشت از اهداف خود در این حوزه بیان کرد.
وی افزود: رشت از لحاظ سرانه فضای سبز و پارک در شرایط نامناسبی بسر میرود و باید با استفاده از ظرفیت رودخانه های شهری سرانه فضای سبز و پارکهای محله ای را ارتقا دهیم و در آن طرح های مناسب اقتصادی تعریف کنیم.
رسایی، توسعه فرهنگی و اجتماعی با توجه به سابقه رشت در این حوزه را جزو اهداف خود دانست و ایجاد فرهنگسراها و توانمندسازی فرهنگی جزو اهداف مد نظر خود در این حوزه ذکر کرد.
وی با اشاره به اهمیت حوزه حمل و نقل عمومی، ارتقا سطح خدمات با ارتقا ایستگاههای اتوبوس و افزایش تعداد سفرهای درون شهری با حمل و نقل عمومی با تجهیز خودروهای عمومی جزو برنامه های مد نظر در این حوزه بیان کرد.