پاستیل تقریبا هیچ ویتامین و ماده معدنی مهمی برای بدنتان تامین نمی کند مثل آهن، کلسیم و ویتامین ث.

به گزارش سرویس ندای سلامت،ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی است. ژلاتین در واقع نوعی پروتئین بی کیفیت است و میزان پروتئین موجود در پاستیل بسیار کمتر از پروتئین گوشت، شیر و تخم‌مرغ و… است و بسیاری از اسیدهای آمینه ضروری را ندارد؛ بنابراین پروتئینی نامرغوب است که نسبت به دیگر پروتئین‌ها ارزش غذایی بسیار پایینی دارد و منبع خوبی برای تامین کلسیم و دیگر ریز‌مغذی‌های مورد نیاز بدن نیست.طعم‌های میوه‌ای و نوشابه‌ای و … پاستیل‌ها هم فقط و فقط به دلیل استفاده از اسانس و طعم‌دهنده‌های مصنوعی است و هیچ فرقی بین پاستیل نوشابه‌ای و میوه‌ای وجود ندارد.پاستیل تقریبا هیچ ویتامین و ماده معدنی مهمی برای بدنتان تامین نمی کند مثل آهن، کلسیم و ویتامین ث. پس وقتی حدود یک مشت پاستیل می خوریم با این که حدود 110 تا 140 کالری انرژی دریافت می کنیم ولی اصلا ویتامین و مواد مغذی دیگری همراه آن به بدن خود نمی رسانیم.
با وجود اندازه کوچک هر پاستیل، کالری هر 100 گرم آن تقریبا با کالری 100 گرم چیپس یکی است.البته کالری انواع پاستیل‌ها با توجه به اندازه و طرز تهیه آن در کارخانه‌های مختلف متفاوت است و معمولا کالری آن بر اساس وزن و ترکیباتی مثل شکر و روغنی که در آن وجود دارد، محاسبه می‌شود؛ اما می‌توان گفت در هر 100 گرم آن بین 300 تا 500 کیلوکالری انرژی وجود دارد که با میزان کالری موجود در یک وعده غذایی برابری می‌کند. اگر 18-17عدد پاستیل بخوریم حدود 3-2 گرم پروتئین به بدنمان می رسد که تقریبا 6-4 درصد از پروتئین مورد نیاز روزانه یک خانم یا آقای بالغ را تامین می کند. با این که می دانیم پروتئین برای کارکرد طبیعی بدن لازم است ولی پاستیل آن چنان نمی تواند برای تامین این نیاز موثر واقع شود.