کرونا در سه روز اول علائمی نظیر سرماخوردگی ایجاد می‌کند. معمولا فردی مبتلا به این ویروس شناخته می شود که در وهله اول دچار تب باشد. به همین دلیل در گیت‌های ورودی دوربین هایی نصب می‌شود که می تواند درجه تب افراد را بسنجد...

به گزارش ندای گیلان، بر اساس آمار جهانیاز میان ۷۷ هزار مورد تایید شده ابتلا به کرونا تا به این لحظه بیش از ۲۰ هزار نفر از این افراد بهبود یافته‌اند.

تصویر سمت چپ آمار تایید شده مبتلایان به ویروس کرونا به تفکیک کشورهای مختلف را نشان می دهد.

 

 

 

زینب نصیری مدیرکل سلامت شهرداری تهران درباره برنامه‌های شهرداری جهت پیشگیری و مقابله با کرونا اظهارداشت: شهرداری تهران با هدف آگاهی بخشی عمومی در خصوص شیوع ویروس کرونا اقدام به برگزاری ویژه برنامه‌هایی در سطح شهر تهران کرده است.

وی افزود: در راستای آموزش به شهروندان برگزاری برنامه‌های آموزشی با موضوع آشنایی و پیشگیری از ویروس کرونا با تاکید برگروه‌های پرخطرکودکان، افراد بالای ۶۰ سال، افراد دارای نقص سیستم ایمنی یا مبتلا به بیماری‌های مزمن با همکاری پایگاه های بهداشتی و مراکز بهداشتی، درمانی در سطح خانه های سلامت، مساجد و مدارس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به طراحی، چاپ و نصب اینفوگرافی پیشگیری ویروس کرونا در سطح واحدهای تابعه شهرداری تهران از جمله( سرای محله، میادین میوه و تره بار،  فروشگاه های شهروند،  ایستگاههای مترو، ساختمان های شهرداری) تصریح کرد: اطلاع رسانی از طریق ظرفیت‌های تبلیغاتی مجازی سطح مناطق همچون پرتال های مناطق، ناحیه و محلات، فضاهای مجازی از دیگر اقدامات اداره کل سلامت در راستای آگاهی بخشی عمومی در خصوص این بیماری بوده است.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی ۹۸ درصد مبتلایان به کرونا ویروس جدید بهبود پیدا کرده و ۲ درصد آنها فوت کرده‌اند که این دو درصد افرادی هستند که عموما بیماری‌های زمینه‌ای داشته‌اند، بیان کرد: بیماران با زمینه بیماری قلبی یا ریوی یا وجود نقص و ضعف در سیستم ایمنی افراد زمینه بروز بیماری کرونا را افزایش می‌دهد به همین دلیل این افراد باید بیشتر مراقب سلامتی خود باشند.

 

 

برای اولین‌بار در سال ۱۹۶۵ بود که ویروس های خانواده کرونا کشف شد. مطالعه در زمینه شناخت این خانواده گسترده از ویروس ها تا سال ۱۹۸۰ هم ادامه داشت ولی دلیل توجه جمعی به آن در محافل بین المللی این بود که در سال ۲۰۰۲ این ویروس با نام بیماری سارس بر سر زبانها افتاد. یک سندروم حاد تنفسی شدید که به نظر می رسید خفاش ها سبب انتقال آن به انسان ها شده بودند. سپس در سال ۲۰۱۲ بود که ویروسی بین حجاج مکه مشاهده شد که به اسم سندروم تنفسی خاورمیانه معروف شد. این ویروس هم موجب مرگ افرادی از بین مبتلایان شد که سن آنها بالا بود و دارای نقص ایمنی بودند و سیستم ایمنی ضعیفی داشتند.

 

 

کرونا در سه روز اول علائمی نظیر سرماخوردگی ایجاد می‌کند. معمولا فردی مبتلا به این ویروس شناخته می شود که در وهله اول دچار تب باشد. به همین دلیل در گیت‌های ورودی دوربین هایی نصب می‌شود که می تواند درجه تب افراد را بسنجد و اگر فردی مشکوک به درجه حرارت غیر معمول در بدنش باشد به سرعت از باقی افراد جدا سازی و مورد معاینه قرار می گیرد. سردرد،سرفه،عطسه،گلودرد و در موارد حاد نفس تنگی و تهوع از علائم ابتلا به کرونا ویروس جدید هستند. توصیه ما این است که افرادی که علائم سرما خوردگی مانند تب و گلو درد دارند از خود درمانی اجتناب کرده و حتما به پزشک مراجعه کنند.