رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت:برنج استحصال شده از محصول راتون نسبت به محصول اصلی با هزینه کمتر تولید و از لحاظ کیفیت دارای عطر و طعم خوبی است که موجب ارتقای درآمد کشاورزان و افزایش تولید برنج سفید استان می شود.

به گزارش ندای گیلان از رشت، درجانی با بیان اینکه راتون برنجی کم هزینه و خوش طعم بوده و ارزش افزوده بالایی دارد ادامه داد: پیش بینی می شود امسال۹۰ هزار تن شلتوک از راتون در گیلان برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه سطح پرورش راتون در استان گیلان ۹۰ هزار هکتار بوده ادامه داد: اولین برداشت راتون از شالیزارهای استان گیلان(شهرستان فومن)در سطحی معادل ۳ هزار متر مربع آغاز شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ارزش اقتصادی محصول را بیش از ۸۰ میلیارد تومان عنوان کرد و تصریح کرد: این درحالیست که پرورش راتون نسبت به سال گذشته در سطح و میزان تولید ۲۰ درصد  افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه گیلان ۲۳۸هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد، افزود: برنج استحصال شده از شلتوک راتون، در ردیف بهترین برنج ها از لحاظ کیفیت وسلامت قرار گرفته است.